Ny mailinglista, ny info

media-lab-still-1024x576Nätverkstan Medialab har startat en mailinglista där du som medlem ibland att få lite mer akut information kring utrustning, rutiner och annan viktig info.
Här är vad vi skickade ut i premiärmailet som bl.a handlar omde  nya investeringar som vi gjort.

JUST NU :

*  STORFORMATSSKRIVAREN.
Nästa torsdag, 28 april kl 09-13, kommer fotografen Anders Nils att finnas hos oss på Medialab för introduktion, information, handledning och frågor kring hur du får bäst resultat när du använder storformatsskrivaren.  Eftersom Joakim inte längre arbetar för Tidskriftsverkstan med denna handledning och support kommer Anders att regelbundet på tim-basis finnas hos oss.

*  STORFORMATSSKRIVAREN HAR PROBLEM
Det har varit trubbel med utskrifterna senaste dagarna. Senast nu på måndag kommer ett serviceföretag att skicka ut personal som skall ordna felet. Vi ska också då skriva ett avtal med dom för att kunna få akut hjälp samma dag om något problem dyker upp.

*  VIDEOSTUDIO NR 2
…har fått en ny mycket kraftfull iMac med 5K-skärm och är fullstoppad med programvara ;  Adobe Premiere, After Effects, Photoshop, Final Cut etc. Bokas som vanligt via vår web.

* NY A4 / A3-skrivare
Nästa vecka installeras en ny skrivare med bättre specifikationer än den tidigare = bättre utskrifter, bildkvalitet m.m.

* NY KAMERA
Vi har köpt in en Panasonic Lumix FZ1000 DSLR-kamera med 4K-filmning och rejält zoomomfång. Blir boknigsbar närmaste veckorna.

* BOKNINGAR
Fortfarande bokas ofta Videostudio 1 och 2 utan att någon dyker upp…  Vi vädjar till alla att tänka på att boka av om man inte tänker utnyttja sin bokade tid.  Vi är medvetna om problemet med att boka av via mobiltelefon och detta problem kommer att kvarstå tills vi byter hemsida i höst.

Varma vårhälsningar,
Christian & Leif