Bygg din egen hemsida

Laddar Karta...

Date/Time
Date(s) - 1 Mar 2012
2:00 PM - 5:00 PM

Location
Lagerhuset

Category(ies)


En av de häftigaste effekterna av Medieverkstädernas nya hemsida är att den också ger dig som medlem möjlighet att få din egen hemsida med samma funktioner. Samtidigt behöver vi folk som testar funktionerna och kommer med synpunkter. Därför erbjuder vi nu en gratis kurs i hur du skapar och fyller din egen hemsida med innehåll. Kanske vill du lära dig att göra snygga bildgallerier? Då fixar vi det!

Fördelen med att skapa en hemsida genom Medieverkstäderna istället för exempelvis Blogspot eller WordPress direkt, är att du också blir en del av ett nätverk. Dina nyheter, uppdateringar och evenemang kommer automatiskt att föras vidare till andra kulturintresserade människor. Och genom att vi tar på oss ansvaret för backup och kontinuerlig uppdatering av funktioner behöver du aldrig vara orolig att din sida blir gammeldags och slutar fungera.

I första omgången tar vi emot 10 personer och du behöver anmäla dig kursen. Det gör du genom att skicka ett mail till oss.

OBS! För att du ska få fullt utbyte av kursen behöver du ha tillgång till en egen bärbar dator med trådlöst nätverkskort.


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.