Scanner installerad

IMG_0627En del medlemmar har efterfrågat en scanner, det finns nu en Canon 9000F flatbäddsscanner vid den ej bokningsbara stationen bredvid laserskrivaren. Det går ej att scanna direkt in i Photoshop, använd istället det dedikerade scan-programmet som ligger på skrivbordet. De scannade bilderna hamnar i scan-mappen som också ligger på skrivbordet.

Vissa medlemmar har haft problem med att öppna Premier-projekt i Videostudio 1 och 2. Detta är nu åtgärdat med de senaste uppdateringarna från Adobe.

Ombyggnationen på Medialab skrider sakta framåt, tyvärr är leveransen av dörrar försenad så det dröjer ytterligare ett par veckor innan allt är på plats. Håll ut, snart blir allt bättre !

Protools är ej installerat ännu i Videostudio 1, EDU-licensen är ännu inte godkänd  …. förhoppningsvis snart !

Vi är tacksamma om samtliga medlemmar städar efter sig i videostudiorna, och inte kopplar ur/tar loss mikrofonerna i Videostudio 1, eller kopplar om eller flyttar utrustning. Gång på gång lämnas mat, skräp, tidningar, kaffekoppar, sladdar ….
Några lämnar stora projekt på interndiskarna på datorerna, ibland så att diskarna i Videostudio 1 och 2 är fyllda. Vi tvingas då slänga material för att få datorerna att fungera. Det vore fint om samtliga medlemmar som utnyttjar VS 1 och 2 tar med egna externa diskar om ni har större projekt på gång.

.