Videostudio 2.0 och annat

studion2I Videostudio 1 pågår små uppfräschnings -och uppdateringsambitioner. Vi har nu skickat ut ProTools-datorn och ersatt den helt med Imacen. I den finns ju sedan tidigare Adobe Premiere, Photoshop, Final Cut X, Final Cut 7 med mera. Även ProTools 12 kommer att installeras de närmaste veckorna, under tiden kan ljudarbeten göras i Adobe Audition eller Soundtrack Pro. Vi har städat ur hela studion, det blev två säckar med skräp som användare lämnat efter sig.
Vi vädjar nu till alla som nyttjar studion att plocka undan kaffekoppar, tallrikar, matrester samt att hänga kablar på plats och lämna rummet i ordnat skick efter sig. Även den interna hårddisken på datorn har kontinuerligt blivit överfylld, detta har inneburit att vi tvingats rensa och slänga material för att få den att fungera…  det optimala är om alla tar med en extern egen disk och arbetar på istället.

Under sept-okt kommer det större rummet i Medialab, den öppna miljön, att byggas om. Vi ber om överseende med eventuella störningar under denna tid.

.