Workshop i Premiere

ppro_spring_2017Nätverkstan Medialab startar nu en serie workshops/endags-kurser under vintern/våren 2018 utifrån behov formulerade av medlemmar som arbetar med rörlig bild och ljud hos oss.

Kurserna kommer att omfatta bl.a Adobe Premiere, Final Cut X och Da Vinci Resolve.

Vi startar den 22/2  kl 09:30-16 med en heldags workshop i Adobe Premiere. Denna workshop är en är en grundkurs för att kunna arbeta i programmet och tar upp funktioner som projekthantering,  klippteknik, formatfrågor och andra grundläggande aspekter av redigering i Premiere.

Kursen är öppen för medlemmar på Nätverkstan Medialab och andra som arbetar visuellt med rörlig bild, ljud och grafik i Adobe Premiere. Antalet kursdeltagare är begränsat till 6. Vi kommer att arbeta två och två vid respektive klippstation.
Kurskostnaden är 595:- inkl moms för en dags kurstillfälle.

aaeaaqaaaaaaaaolaaaajgqzymfjnzqzltbkyzktnguymc04ywm4ltg0mtrmzdnjzjq4zqLärare för denna workshop/grundkurs är Charlotte Berglin, dokumentärfilmare som driver produktionsbolaget Scarletfilm. Charlotte har mångårig erfarenhet som filmare, klippare och pedagog och är utbildad bl.a på Akademin Valand Filmhögskolan i Göteborg och TV-produktionsutbildningen i Gamleby. Mer om Charlotte kan du läsa här.
________________________________________

DATUM :   22 februari kl 09:30 – 16:00

PLATS :     Nätverkstan, Heurlins Plats 1  ( Lagerhuset, port närmast hamnen, våning 3)
Här finns vi: https://kartor.eniro.se/m/i6p4j

KOSTNAD :  595:- inkl moms

ANMÄLAN :  skall ske senast måndag 5 februari till leif.eriksson@natverkstan.net

Om antalet anmälda blir stort så kommer vi att reprisera denna endags-kurs under fler tillfällen under våren 2018.
________________________________________

.